Bridgevakantie Gries im Sellrain, zaterdag

Vandaag staan er geen sportieve activiteiten op het programma. En omdat er vanavond geen bridge zal zijn hebben we Hugo gevraagd of hij een viertallenwedstrijd wil organiseren en met vijf tafels wordt dat nog een hele competitie. Het blijkt een hele leuke formule te zijn en de middag vliegt om. Het diner vanavond bestaat uit een buffet van allerlei streekgebonden variëteiten van varkensvlees. Smaakte prima, maar ligt wel wat zwaar op de maag, vooral omdat je ogen groter zijn dan je maag.
Als iedereen voldaan is, is dan eindelijk het moment van de prijsuitreiking aangebroken. Hugo waarschuwt al dat er een verrassing zit aan te komen; kennelijk wordt er meestal gewonnen door een van de Belgische paren. Naarmate de lijst van onder naar boven wordt voorgelezen stijgt de spanning en op plaats twee zijn onze namen nog steeds niet voorgelezen en jawel hoor: the winners are Hannie en Will van der Heijden from Holland! Wij apetrots natuurlijk en als prijs kunnen we kiezen uit een setje handdoeken van het hotel of een fles wijn. Aangezien we deze week al een keer wijn gewonnen hebben kiezen we deze keer voor de handdoeken. Bovendien mogen we een speelgoedbeest uitzoeken. Hannie neem een kip, ik een koe en beide blijken een liedje te kunnen zingen waarbij de kip waggelt en de koe plat op zijn buik zijn kop en zijn staart omhoog beweegt. Iedere deelnemer mag zo een speelgoedbeest uitzoeken en als de beesten zo bij elkaar op tafel staan menen een paar jolige Belgen er een speelgoedbeestenorgie in te zien! Amai, we hebben fameus genoten.
Dit is de volledige uitslag

Na afloop drinkt het hele spul aan de bar nog een paar borrels en successievelijk beginnen mensen hun kamer op te zoeken en afscheid te nemen, want morgen gaan we ieder op ons eigen tijdstip de thuisreis aanvangen.


Dit bericht is geplaatst in Bridge. Bookmark de permalink.